Ο Mikey Tyson εκτός από εξαιρετικός μποξέρ αποδεικνύεται και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Αυτό δείχνουν οι εισπράξεις του από την αυτοκρατορία Ινδικής κάνναβης που έχει χτίσει στην Καλιφόρνια. 

Ο Tyson σε νεαρή ηλικία είχε εθιστεί στα πιο σκληρά ναρκωτικά, ωστόσο συχνά μιλάει για τις ευεργεσίες της χρήσης κάνναβης στην υγεία. Τα ράντσα του υπάρχουν από το 2016 και έχει εδραιωθεί στην αγορά. 

Ο Tyson πιστεύεται πως βάζει στην τσέπη του 500.000 λίρες από την συγκεκριμένη δουλειά που προσφέρει, καλής ποιότητας μαριχουάνα, εκχυλίσματα και άλλα. Διαθέτει περί τα 400 ράντσα ενώ προτίθεται να φιλοξενήσει μεγάλα μουσικά φεστιβάλ. Εκτός από τα ράντσα, η περιοχή θα διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο που θα φιλοξενεί τουρίστες, αλλά και εκπαιδευτήριο για επίδοξους παραγωγούς κάνναβης. 

Nα θυμίσουμε πως η χρήση κάνναβης στην Καλιφόρνια είναι νόμιμη. Ο Tyson υποστηρίζει πως η χρήση της τον έκανε πιο ήρεμο και γαλήνιο.

«Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω πολύ κόσμο με αυτόν τον τρόπο. Να καταλάβουν δηλαδή τα οφέλη της κάνναβης», αναφέρει. Η χρήση της θεραπευτικής κάνναβης έχει στόχο να αντιμετωπίσει τους μυϊκούς πόνους και την αρθρίτιδα. 

 O Tyson επένδυσε στην μετατροπή της κάνναβης σε υγρή μορφή(Αλκαλικό νερό). Παράλληλα πιστεύει πως με την κάνναβη μπορούν να αντιμετωπιστούν άλλοι εθνισμοί(αλκοόλ, οπιώδη). 

«Είχα δύο σοβαρά χειρουργεία στην ζωή μου. Έκανα χρήση και χαλάρωνε το σώμα μου. Σταματούσε ο πόνος. Πιο πριν έκανα χρήση σκληρών ναρκωτικών που με διέλυσαν», καταλήγει.

Ο Tyson σε παλαιότερη συνέντευξη έχει παραδεχτεί πως πίνει μαριχουάνα αξίας 40.000 λιρών κάθε μήνα! Το θεματικό πάρκο που έχει στα πλάνα του, ανακοίνωσε το 2018. Το περιέγραψε ως μία… wonderland της κάνναβης. Θα επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν χρήση, όχι όμως σε σημεία που πωλείται αλκοόλ.

Πηγή